Elektronisch medisch voorschrift

Vanaf 1 januari 2018 zal het voor alle artsen verplicht worden om medicatie elektronisch voor te schrijven. Een voorschrift op papier zal enkel in geval van overmacht nog worden aanvaard. Vanaf begin 2018 heeft de patiënt dan enkel zijn/haar EID nodig om een voorschrift bij de apotheker af te halen.

 

Het elektronisch voorschrijven zit vaak vervat in het elektronisch patiëntendossier van het ziekenhuis, doch zijn er veel arts-specialisten die nog een goede oplossing zoeken voor de privé praktijkvoering. Wij wensen u langs deze weg te informeren dat MediPortal een online webapp heeft gelanceerd waarmee u heel eenvoudig elektronisch kan voorschrijven zonder dat dit hoeft gelinkt te zijn aan een elektronisch patiëntendossier. Deze webapplicatie kan u op elk toestel gebruiken en werkt ook vlot op uw smartphone en tablet.

 

Als huidige klant mag u deze online webapp ‘Mediris Recipe’ gratis en vrijblijvend uitproberen tot het einde van dit jaar. Zo kan u zelf evalueren of deze tool u bevalt en of Mediris Recipe past in uw manier van werken. Beslist u om vanaf 1 januari 2018 verder gebruik te maken van Mediris Recipe, dan is dit mogelijk voor 125€ (excl. BTW) per jaar.

 

Indien u wenst in te gaan op ons voorstel om de Mediris Recipe webapp uit te proberen, contacteer ons dan via www.recipe.be.

 

Met vriendelijke groeten,

Het MediPortal-team

recip-e